esmaspäev, 21. oktoober 2019

infosulg.com

… ehk millest sulle ei räägita.

Vahemärkusena olgu öeldud, et ma meelega ei guugeldanud enne oppi teema kohta väga põhjalikult, et end mitte segi mõelda. Valesti tegin.

* niipea, kui opipäev on kindlaks määratud, on soovitav tegema hakata eelnevalt mainitud harjutusi, millest võib olla kasu opijärgsel taastumisel.

* opijärgselt ei ole paaril päeval potile asja. Põhjuseks ilmselt narkoos. Sellele järgneb kõhukinnisus, sest esialgu ei ole soovitav tervislikku kraami (mis ühtlasi võib gaase tekitada) süüa

* "opijärgselt võib esineda uriinipidamatust ning olla mõningaid probleeme erektsiooniga" -
lugedes kaaskannatajate kogemusi, on eeltoodud nähtused REEGEL; vaid mõnel imemehel on kuu peale lõikust kõik korras. Pidamine taastub tavaliselt 3-4 kuu jooksul, erektsiooniga võib minna ka 10 x kauem

* peale lõikust võib tekkida mitmeid erinevaid ... kas just komplikatsioone, aga ütleme "nähtusi" organismis. Kindlasti võimenduvad need aju jaoks, sest kodus logeledes pole ju muule mõelda. Samas võiks olla mingi meelespea vms., mida lugedes närve rahustada (et kõik need ilmingud on "normaalne"). Loomulikult tekivad küsimused põhiliselt reede õhtust kuni pühapäeva õhtuni, kui kusagilt küsida pole. (Ise helistasin korra perearsti nõuandeliinile 1220 - see oli mu viimane kõne sinna)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar